Collega’s gezocht!

Francisca Uncategorized

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Spreken de termen Node.JS, Angular, React, Elastic Search en Machine learning jou aan?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse programmeertalen en technieken. Wij hebben inmiddels een breed portfolio met klanten in diverse branches en met een diversiteit aan softwareoplossingen.

Uiteraard verwachten wij dat je enthousiast bent over je vak en dat je graag nieuwe dingen wilt leren. Er heerst een goede, gezellige werksfeer waarbij er ruimte is voor eigen initiatief. Voor deze functie is het nodig dat je een HBO opleiding hebt afgerond of een vergelijkbaar kennisniveau hebt. Zowel starters als meer ervaren programmeurs zijn welkom bij ons.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat je aan diverse opdrachten werkt, zodat je genoeg uitdaging houdt in je werk.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer van ons weten? Neem dan contact op met Marco Geuze via info@gdksoftware.nl of 078-7501661.

FranciscaCollega’s gezocht!