VCA Manager

VCA Manager – App en webapplicatie

Marco Apps, Delphi, Web

Voor VCA gecertificeerde bedrijven ontwikkelde GDK Software de VCA Manager. Een webapplicatie en een app op basis van Delphi (Intraweb en Firemonkey) waarmee alle vereisten voor de VCA certificering vastgelegd kunnen worden. De VCA Manager herinnert automatisch wanneer documenten of certificering vervallen.

MarcoVCA Manager – App en webapplicatie
Perfectlabel app

Perfectlabel – App voor inspectie

Marco Apps, Delphi

Een energielabel afmelden is voor een woningeigenaar niet eenvoudig. Samen met Perfectkeur ontwikkelde GDK Software hiervoor een app. Een inspecteur kan hiermee in de woning foto’s maken en vragen beantwoorden. Met dit bewijsmateriaal wordt automatisch een rapportage aangemaakt voor het afmelden van het label.

MarcoPerfectlabel – App voor inspectie

Van Hilst – Tabletapplicatie

Marco Apps, Delphi

Het schrijven van orders op een orderblok is verleden tijd voor de vertegenwoordigers van Van Hilst (bekend van o.a. de schoenmerken Pinocchio, HIP en Gattino). GDK Software¬†ontwikkelde voor hen een tabletapplicatie om de orders af te handelen. Bij de klant kunnen foto’s van het assortiment getoond en direct de bestellingen ingevoerd worden. De klant kan tekenen voor akkoord op de …

MarcoVan Hilst – Tabletapplicatie