De Jonge Flowsystems – EPM systeem

Marco Delphi

Om de diverse projecten van De Jonge Flowsystems wereldwijd goed te kunnen managen is door GDK Software een compleet nieuw EPM (Enterprise Project Management) systeem ontwikkeld en geimplementeerd. Naast alles wat nodig is voor projectmanagement bevat deze applicatie ook een personeel, VCA en ISO module. Door middel van een intelligente workflow worden diverse processen aangestuurd en opgevolgd.

MarcoDe Jonge Flowsystems – EPM systeem
ED&A

ED&A – Ondersteuning

Marco Delphi

ED&A is een Belgisch bedrijf wat electronische toepassingen ontwikkelt. Voor de interne automatisering wordt gebruik gemaakt van Delphi applicaties geschreven in Delphi 5, 2009 en XE7. Wij ondersteunen ED&A met onze expertise bij het omzetten van de applicaties naar de nieuwste Delphi versie. Daarnaast werken we mee aan diverse uitbreidingen in de software.

MarcoED&A – Ondersteuning
VCA Manager

VCA Manager – App en webapplicatie

Marco Apps, Delphi, Web

Voor VCA gecertificeerde bedrijven ontwikkelde GDK Software de VCA Manager. Een webapplicatie en een app op basis van Delphi (Intraweb en Firemonkey) waarmee alle vereisten voor de VCA certificering vastgelegd kunnen worden. De VCA Manager herinnert automatisch wanneer documenten of certificering vervallen.

MarcoVCA Manager – App en webapplicatie
Perfectlabel app

Perfectlabel – App voor inspectie

Marco Apps, Delphi

Een energielabel afmelden is voor een woningeigenaar niet eenvoudig. Samen met Perfectkeur ontwikkelde GDK Software hiervoor een app. Een inspecteur kan hiermee in de woning foto’s maken en vragen beantwoorden. Met dit bewijsmateriaal wordt automatisch een rapportage aangemaakt voor het afmelden van het label.

MarcoPerfectlabel – App voor inspectie
Telefax

Initiostar – Multimedia display

Marco Delphi

Initiostar is gevestigd in Engeland en biedt software aan om realtime informatie te tonen op grote wallboards. De realtime informatie kan uit verschillende bronnen worden getoond, zoals RSS feeds, live videostreams of databases. Wij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkelingen aan deze software.

MarcoInitiostar – Multimedia display
Tekom vertalers

Tekom – Orderadministratie

Marco Delphi

Tekom Vertalers werkt met een maatwerk Delphi applicatie om de vertaalopdrachten op een snelle en efficiënte manier te kunnen verwerken. De applicatie is door ons geconverteerd van Delphi 5 naar XE6. Het onderhoud en de uitbreidingen worden door ons uitgevoerd.

MarcoTekom – Orderadministratie
SOS Solutions

SOS Solutions – ISO Writer

Marco Delphi

SOS Solutions verkoopt via een webshop diverse devices met daarop voorgeïnstalleerde software. Wij ontwikkelden een tool in Delphi waarmee klanten eenvoudig een update of herinstallatie van de software kunnen downloaden en uitvoeren. Na inloggen download de tool een versleuteld ISO of IMG bestand en installeert dit automatisch op het device.

MarcoSOS Solutions – ISO Writer
Gustaaf Adolf

Gustaaf Adolf – Verzekeringen

Marco Delphi

Voor Gustaaf Adolf ontwikkelden wij een volledig nieuwe applicatie om verzekerden- en polisgegevens te beheren. De applicatie berekent polisbedragen, opgebouwd kapitaal en diverse factoren die met risicobeheer te maken hebben. Het nieuwe programma heeft een bestaande Clipper applicatie vervangen.

MarcoGustaaf Adolf – Verzekeringen
Data Consult

Dataconsult – Conversie naar Aurelius

Marco Delphi

Dataconsult maakt met eigen ontwikkelaars een standaard software oplossing in Delphi. Wij brengen bij hen de expertise en capaciteit in om het ORM systeem Aurelius – van TMS Software – te implementeren in hun bestaande software.

MarcoDataconsult – Conversie naar Aurelius

Sara Lee / Douwe Egberts – Iceps

Marco Delphi

Voor de koffieproevers van Douwe Egberts heeft GDK Software een International Coffee Expert Profiling System ontwikkeld. Met behulp hiervan wordt meetdata van de proeverijen vastgelegd en wordt door analyse van de meetdata de koffiesmaak geperfectioneerd.

MarcoSara Lee / Douwe Egberts – Iceps