VCA Manager

VCA Manager – App en webapplicatie

Marco Apps, Delphi, Web

Voor VCA gecertificeerde bedrijven ontwikkelde GDK Software de VCA Manager. Een webapplicatie en een app op basis van Delphi (Intraweb en Firemonkey) waarmee alle vereisten voor de VCA certificering vastgelegd kunnen worden. De VCA Manager herinnert automatisch wanneer documenten of certificering vervallen.

MarcoVCA Manager – App en webapplicatie

Perfectkeur – Keurloket.nl

admin Web

Voor Perfectkeur B.V. ontwikkelde GDK Software een online applicatie om de complete orderverwerking af te handelen van met name bouwtechnische keuringen en energielabels. De applicatie bevat een planningsmodule met planningssuggesties en routeberekening, automatische facturatie met koppeling naar het financiele systeem en automatische prijsbepalingen.

adminPerfectkeur – Keurloket.nl

Meer Met Minder – Het Woningdossier

admin Web

GDK Software heeft voor Meer Met Minder het woningdossier ontwikkeld. Door middel van het woningdossier kan een woningeigenaar zijn eigen woning inzien en beheren. Daarmee geeft het woningdossier inzicht in het energielabel en in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Via het woningdossier kan het hele traject van offerte tot uitvoering van maatregelen afgehandeld worden. GDK Software ontwikkelde zowel de complete webapplicatie als de …

adminMeer Met Minder – Het Woningdossier

DWA – CO2 monitor

admin Web

Voor DWA heeft GDK Software een online applicatie ontwikkeld waarmee overheden inzicht kunnen krijgen in CO2 besparing. Ook monitoring van de doelstellingen is in dit systeem mogelijk. Naast een uitgebreide invoermodule zijn er koppelingen ontwikkeld naar Google Maps. Door middel van uitgebreide rapportagemogelijkheden worden de CO2-besparingen op een snelle manier inzichtelijk gemaakt.

adminDWA – CO2 monitor

Montapacking – Maatwerk webshops

Marco Web

Montapacking is een logistiek bedrijf met veel aandacht voor service aan haar klanten. Dit blijkt uit de extra diensten die Montapacking levert. Eén daarvan is de mogelijkheid voor klanten om via een maatwerk webshop bestellingen te plaatsen. De webshop is direct gekoppeld aan het voorraadsysteem van Montapacking. GDK Software heeft zowel het voorraadsysteem als de webshop en de koppeling ontwikkeld.

MarcoMontapacking – Maatwerk webshops